CONCERTEN SEIZOEN 2018 - 2019

Onlangs prees
de Volkskrant de programmeur van onze series gezien zijn grote liefde voor onbekend en minder gespeeld werk. We hechten eraan op te merken dat alle muziek in onze serie, ook de bekende, ongekend goed zal klinken. Dankzij de goede akoestiek in de Witte Kerk en het kwalitatief hoogstaande spel van de musici.

In dit seizoen tien bijzondere concerten op zondagmiddag om 15.00 uur. De toegangsprijs bedraagt €15, jongeren tot 25 jaar betalen €7. Een abonnement voor 5 concerten kost €60, voor 10 concerten is de prijs €100. De toegangsprijs voor het concert op 10 maart (Orkest van de Achttiende Eeuw) is € 20..
Kaarten zijn verkrijgbaar door middel van het bestelformulier , via e-mail: info@concertenwittekerk.nl, per telefoon 06 45184525 én voorafgaand aan het concert in de kerk. Na afloop van het concert kunt u napraten onder het genot van een drankje.
7. Herberg-Jan
U kunt de middag extra feestelijk afsluiten door te genieten van het drie-gangen-concertmenu bij Herberg Jan (naast de Witte Kerk ) voor de prijs van €25 op vertoon van uw toegangsbewijs (wel even reserveren 072-2100181) Het concertmenu kunt u hier zien.

* 19 - 5 - 2019  Songs along the Way
Mahler, Hamburg
Mezzo-sopraan Helena van Heel en het Rietveld Ensemble
Mahlers "Lieder eines Fahrenden Gesellen", en delen uit "Des Knaben Wunderhorn" krijgen een eigentijdse belichting door de "Songs along the Way" van de Nederlandse componist Jeff Hamburg.  Wederom hoogromantische muziek!
voor meer informatie en bestellen van kaarten>>

* 16 - 6 - 2019  Four in One
Dudok Kwartet
Haydn, Beethoven en Sjostakovitsj
Als concertorganisatie vinden wij het een eer om dit fantastische strijkkwartet voor de vierde keer op ons podium in Heiloo te kunnen laten horen.
voor meer informatie en bestellen van kaarten>>

Op het * Herdenkingsconcert op 4 mei 2019 in de Witte Kerk Heiloo, georganiseerd door de Stichting Cultuurbevordering Witte Kerk Heiloo (SCWK) spelen Ank Buringa-Lont (dwarsfluit) en  Bernard van den Boogaard (piano) muziek van Jongen, Alain, Chopin, Poulenc en Ravel.
Dit
concert is gratis toegankelijk.